Een origineel cadeau voor haar

Op zoek naar een verrassend cadeau voor haar? Durf gerust eens voor iets anders te gaan. Zo zal ze nog veel meer onder de indruk zijn, en bovendien is een origineel cadeau ook nog veel leuker om te geven. Weet je niet zeker waar je je zoektocht kan starten? Begin gewoon online! Wij zetten alvast enkele tips op een rij.

De Umbra Aqualacadeau voor haar

De Umbra Aquala is een rekje dat je op je badrand kan haken. Je kan er een leesboek of een glas wijn op plaatsen. Zo wordt het nog veel comfortabeler om languit te genieten van een warm bad. Ideaal voor de genieter!

Trendy dienbladenGrint dienbladen

Het ontwerpersduo van Grint maakt steeds unieke combinaties tussen verschillende materialen en stijlen. Dat uit zich in producten die zoveel meer zijn dan slechts decoratieve elementen. Zo kunnen deze dienbladen bijvoorbeeld perfect in combinatie met enkele accessoires zorgen voor een decoratieve toets op een buffetkast.

 Lampje met een boodschap

lightbox

De razend populaire lightbox doet het ook erg goed als cadeau bij iedereen met een hart voor interieur. Er zitten steeds een heleboel letters, cijfers en symbolen bij, zodat je creatief aan de slag kan. Bovendien is de box ook draadloos, zodat je hem precies de perfecte plek kan geven.

Een maffe matdeurmat

Mad about Mats is een jong Belgisch bedrijfje dat zich oorspronkelijk specialiseerde in de ontwikkeling van kwaliteitsvolle deurmatjes. Al snel kwamen ze er echter achter dat een deurmat ook een stukje design kan zijn, dat zijn plaats ook elders in huis kan vinden. En zo werd het assortiment sterk uitgebreid met vrolijke, zachte matjes die in elke kamer voor een decoratieve toets kunnen zorgen.

Een originele juwelenhouder

tosca juwelenhouder

Met deze juwelenhouder blijft je bad-of slaapkamer er steeds netjes uitzien! Bovendien is hij ook erg praktisch, want dankzij de voorziene schaaltjes kan je snel de juwelen terugvinden die je nodig hebt. Een leuk alternatief voor een juwelencadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>