Toffe cadeautips voor hem

Mannen zijn meestal moeilijke vogels als het aankomt op een geschikt geschenk vinden. Je kunt hen geen verzorgingspakketten of juwelen cadeau doen, en met cliché kado’s als aftershave en een fles wijn zal je hen ook niet verrassen. Het is dus tijd om eens origineel uit te hoek te komen!

Een cadeau voor warhoofden

Mannen durven al eens chaotisch te werk gaan. Ondanks dat dit hen meestal goed afgaat, kunnen ze wel al eens een afspraak vergeten of hun sleutels verliezen – wat ze uiteraard niet graag toegeven. Vermijd dat dit gebeurt door hen een van deze slimme hulpmiddeltjes cadeau te geven!

Voor de liefhebbers van elektronica…

Kijkt je vader of vriend graag televisie, en beschikt hij over verschillende afstandsbedieningen die al eens rondslingeren in huis, dan is volgend rek van Yamazaki een must-have. De Tower kent drie verdelingen van verschillende maten zodat je zowel kleine als grote accessoires kunt wegbergen!

Organizer afstandsbediening

Voor de drukbezette zakenman…

Zijn agenda zit maanden op voorhand al eivol en een koffiedate met hem vastleggen is dan ook een nachtmerrie. Als het dan toch lukt, blijkt hij op hetzelfde moment een businesslunch gepland te hebben. Voorkom dit euvel door hem een beschrijfbare muurkalender te schenken. Werkt met krijtjes én post-its!

Kalender

Voor hem die altijd onderweg is…

Auto in, auto uit, vliegtuig op, vliegtuig af. Het vele reizen heeft alvast geen gunstige invloed op de staat van zijn schoenen. Laat staan dat hij ze zal poetsen bij het thuiskomen na een vermoeiende zakenreis. Doe hem een elektronische schoenpoetser cadeau en geniet mee van zijn schone, blinkende schoenen!

Shoe Polisher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>