Een origineel kerstcadeau? Ga voor design!

Een kerstcadeau kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Je wil zéker zijn dat je scoort met je cadeau, maar je wil toch ook wel eens verrassend uit de hoek komen. Met interieurdesign en gadgets kan je vast scoren. Bij designmerken vind je heel wat handige hebbedingen waar jij en je vrienden vast nog niet aan gedacht hadden…

Een kerstcadeau voor keukenliefhebbers

 

kerstcadeau

Koken is helemaal hip, en het is dan ook voor heel wat mensen een belangrijke hobby. Maar wie graag in de keuken staat, houdt ook van mooie keukenaccessoires. Daarom is het ideaal om voor keukenprinsen of – prinsessen te kiezen voor gadgets waar ze nog niet aan dachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze silicone klaproosjes? Ze bestaan in elk formaat, en houden je groenten niet alleen vers, maar je kan ze ook gebruiken om maaltijden op te warmen in de microgolf of oven.

Voor wie houdt van lang baden!

aquala umbra

 

De Umbra Aquala is het ideale gadget voor wie graag extra lang in bad ligt. Je kan er je leesboek op plaatsen, maar ook je glaasje wijn, of gewoon enkele badaccessoires. Zo heb je alles bij de hand en wordt niets nat!

Een verrassing voor de jongsten

muurdecoratie wild and soft

Met de gadgets van Wild&Soft krijgt ook de kinderkamer een originele, trendy look. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze grappige pluche dierenkoppen? Ze staan niet alleen erg leuk aan de muur, maar de kids zullen al snel ontdekken dat ze ook heel grappig zijn om als masker te gebruiken!

Houten design

hert muurdecoratie kerstcadeau

Een designcadeau dat toch ook de kerstsfeer weerspiegelt? Daarvoor moet je bij Coolwood zijn! Deze unieke houten muurdecoratie komt in verschillende stukjes, die je heel gemakkelijk zelf in elkaar kan puzzelen. Het resultaat is een combinatie van de klassieke dierenkoppen met modern, strak houten design.

Voor literatuurlovers

kerstcadeau lezer

 

 

Het is natuurlijk heel moeilijk om voor een boekenwurm zomaar een boek te kiezen om cadeau te doen. Ga daarom gewoon voor interieuraccessoires die met boeken te maken hebben. Daarmee zal je gegarandeerd scoren. Dit grappige model bestaat zowel in mannelijke als in vrouwelijke vorm. Een aanrader waarmee je vast zal scoren!

kerstcadeau boekenwurm

Klinken op de feestperiode?

whiskeyglazen sagaform

 

Voor een student die wel eens graag wat drinkt, of voor de papa’s die houden van een goede whiskey…Met deze wankelende glazen kan je heel wat mensen een plezier doen. Bovendien zullen ze ongetwijfeld hét gespreksonderwerp van de avond zijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>